POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Kolači i deserti

  • Novogodišnji čokoladni čizkejk

    Novogodišnji čokoladni čizkejk

    29.12.2016.

    Čaroban spoj ukusa za čarobnu noć! Sastojci: Za koru: 2 šolje izmrvljenog Continental Bakeries Black Magic čokoladnog keksa 6 kašika topljenog putera     Za fil: 950 grama neslanog krem sira 1 šolja Azucar Demera smeđeg šećera 1 kašičica ekstrakta vanile 4 jaja 1 šolja Schogetten tamne čokolade   Za glazuru: ½ šolje...

    Opširnije
  • Novogodišnji čokoladni rolat

    Novogodišnji čokoladni rolat

    26.12.2016.

    Ovaj čokoladni rolat izdvojio se kao jedan od najčešće pravljenih poslastica tokom novogodišnjih i božićnih praznika. Neka bude i vaš izbor! Sastojci: Za koru: 8 kašika Azucar Demerara smeđeg šećera 8 jaja 3 kašike kakaa 5 kašika brašna Za fil: 250 g Demerara smeđeg šećera u prahu sa vanilom 2 jaja 250 g maslaca 150 g...

    Opširnije
  • Posni mafini

    Posni mafini

    22.12.2016.

    Još jedan u nizu sjajnijh posnih recepata za ljubitelje slatkog, kojima vas iz nedelje u nedelju obradujemo. Sastojci: 1 šoljica Carapelli ekstra devičanskog ulja 180 g brašna 100 g Azucar Demera smeđeg šećera 40 g Demerara smeđeg šećera u prahu sa vanilom 1 kesica vanilin šećera 1 pakovanje praška za pecivo 60 g kakao praha 100 g džema...

    Opširnije
  • Posni kolačići sa bademom

    Posni kolačići sa bademom

    15.12.2016.

    Vreme je posta, te vam i ovoga puta donosimo sjajan recept kako da zasladite hladne decembarske dane.

    Opširnije
  • Novogodišnji medenjaci

    Novogodišnji medenjaci

    12.12.2016.

    Nova godina je vreme čarolije, bajki i čuda. Pustite svega od toga po malo u vašu kuhinju i čuda će se zaista dogoditi. Donosimo vam savršen recept za domaće, ukusne medenjake, kojima ćete ovu Novu godinu učiniti posebnom.

    Opširnije
  • Posno medeno srce

    Posno medeno srce

    05.12.2016.

    Da i posni kolači plene svojim punim ukusom i aromom, najbolje ćete se uveriti ako spremite kolač koji smo odabrali za vas. Sastojci: 2 šolje vode 2 šolje brašna 2 šolje Azucar Demera smeđeg šećera 1 kesica cimeta 1 kašikica sode bikarbone 2 kašike kakaa 4-5 kašika džema od šljive 1 kašika Carapelli ekstra devičanskog...

    Opširnije
  • Brzi čokoladni užitak

    Brzi čokoladni užitak

    01.12.2016.

    Ovaj kolač predstavlja pravu prečicu do uživanja. Za tren oka spreman, neka bude vaš kec iz rukava da usrećite nekoga. Recept za 8 osoba Vreme pripreme: 35 min Sastojci: Za keks: 220 g Azucar Demerara smeđeg šećera 100 ml Carapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja 25 g kakaa 3 jogurta 270 g brašna 2 kašičice sode bikarbone   Za fil: 170 g Schogetten...

    Opširnije
  • Aromatični kolač

    Aromatični kolač

    29.11.2016.

    Ako ste ljubitelj voćno-čokoladnih ukusa, konkretno preferirate ukus pomorandže, ovaj kolač je prava stvar za vas.

    Opširnije
  • Moka puding

    Moka puding

    21.11.2016.

    Uz malo truda i malo volje, dobićete krajnje drugačiji puding od onog na koji ste navikli, a ako ga “ukrasite” kuglom sladoleda i likerom od kafe, imaćete utisak da ste u najekskluzivnijoj poslastičarnici na svetu. Recept za 4 osobe Vreme pripreme: 10 min Sastojci: 150 ml mleka 50 g suvih šljiva bez koštica 2 kašike instant kafe 50 g putera prstohvat soli 50...

    Opširnije
  • Kapkejks sa crnim dnom

    Kapkejks sa crnim dnom

    17.11.2016.

    Ugodite sebi na najlepši način i ispobajte ovu crno-belu harmoniju ukusa i mirisa. Recept za 24 kapkejksa Vreme pripreme: 30 min Sastojci: 1 ½ šolja brašna 1 kašičica praška za pecivo ¼  kašika kakaa ½ kašičice soli 1 šolja Azucar Demerara smeđeg šećera 1/3 šolje Carapelli ekstra devičanskog...

    Opširnije
logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.