Brauni s dve vrste čokolade
Čokoladni poljupci koji će vam dugo ostaviti sjajan ukus na usnama.
Sastojci:
3 jajeta
200 g Schogetten crne čokolade
100 g Schogetten mlečne čokolade
160 g putera
100 g Azucar Demero smeđeg šećera
3 kašike brašna
prašak za pecivo
Priprema:
Na pari rastopite 200 grama tamne čokolade i 160 grama putera. Odvojite belance od žumanca i belance umutite, uz dodavanje kašike po kašike smeđeg šećera. Zatim dodajte postepeno brašna, kao i prašak za pecivo.
Rastopljenu čokoladu i puter ubacite u masu i lagano kašikom mešajte. Komadiće mlečne čokolade ubacujte u masu i ostavite da odstoji 10 minuta.
Premažite pleh puterom i brašnom, i sipajte smesu. Pecite na 180 stepeni pola sata. Dekorišite po želji.