POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Kolač sa ovsenim pahuljicama

Kolač sa ovsenim pahuljicama

Ako ste od onih koji broje kalorije, a vole slatkiše, ovaj kolač će za vas biti spoj lepog i korisnog. Probajte ga i garantovano ćete ga zavoleti!
Sastojci:

- 1 šoljica DankaD BIO ORGANSKIH ovsenih pahuljica

- 1 i po šoljica kipuće vode

- 1 šoljica Azucar Demero smeđeg šećera

- 1 šoljica belog šećera

- 2 jaja

- 1/2 šoljice putera

- aroma po izboru

- 1 kašičica sode bikarbone

- 1 šoljica ovsenog brašna

- 1/2 šoljice običnog brašna

-prstohvat soli

Priprema:
Zagrejte rernu na 170 stepeni. Podmažite pleh za pečenje da bude spreman kada završite sa pripremom smese. U činiji pomešajte kipuću vodu i DankaD BIO ORGANSKE ovsene pahuljice, da pahuljice upijaju vodu. Napravite kremu mešajući puter, Azucar Demero smeđi šećer i beli šećer. U tu smesu lagano dodajte jaja, jedno po jedno.

U drugoj činiji pomešajte sodu bikarbonu, prstohvat soli, aromu, obe vrste brašna i dobro izmešajte. Dodajte polovinu ove smese smesi sa puterom, a potom i natopljene DankaD BIO ORGANSKE ovsene pahuljice, mešajući sve vreme kako bi se izbeglo stvaranje grudvica. Dodajte preostalou smesu, dobro izmešajte i sipajte u pleh. Pecite oko 30-35 minuta. Uživajte!

 


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.