Loacker kolač sa kremom
Savršena kombinacija najprefinjenije čokolade, kremastog punjenja i hrskavog vafla – zvuči kao san. A na javi to je Loacker Tortina sa srcem od najfinijeg krema od najboljih italijanskih lešnika. Sama po sebi, ova poslastica bez premca je dovoljna da zadovolji sva vaša čula, ali ako ipak želite da je malo „uposlite“ u kuhinji, donosimo vam sjajan recept za Loacker kolač sa kremom.
Sastojci:
- 300 g Loacker tortina
- 100 g krema po želji
- 50 g putera
- 100 g krem sira
- 200 ml slatke pavlake
Priprema:
U blender ubacite Loacker tortine i puter, pa miksajte dok ne dobijete rastresitu smesu. Potom tu smesu uspite u pleh, prethodno premazan puterom. Fino utabajte kako biste napravili koru.
Posebno umutite krem, slatku pavlaku i krem sir kako biste dobili kremastu masu. Tako pripremljen krem premažlte preko kore i ostavite u frižideru na par sati da se lepo ohladi.
Kolač po želji možete posuti bademima, lešnicima ili čokoladnim mrvicama.
Mali savet: Kora treba da bude suvlja, a fil dovoljno čvrst da se seče, tako da sastojke prilagođavajte prema potrebama.