POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Najkremastiji dezert

Najkremastiji dezert

Toliko kremast da mu ne možete odoleti...

Sastojci:

300 g Schogetten tamne čokolade

5 jaja

4 kašike Azucar Demero smeđeg šećera

400 ml slatke pavlake

1 kašika šećera u prahu

 

 

Priprema:

Na tihoj vatri istopite 300 g tamne čokolade sa 4 kašike smeđeg šecera. U posudi umutite 5 belanaca sa 4 kašike smeđeg šećera, dodajte slatku pavlaku i umutite mikserom.

U istopljenu čokoladu sipajte žumanca i smesu iz činije. Umutite sve drvenom varjačom. Stavite dezert u frižider da odstoji tri sata. Poslužite ga s voćem ili šlagom.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.