POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Trobojni čokoladni mus

Trobojni čokoladni mus

Savršen spoj jakog ukusa i lagane teksture u samo jednoj čaši.

Sastojci:

Za svetli mus:

Za tamni mus:

Za beli mus:

Priprema:

Za svetli mus potopite želatin u hladnu vodu. Čokolade otopite na pari. Posebno na pari  umutite jaje i 2 kašike vode. Dodajte želatin, rum i čokoladu, pa sve umutite da se dobije glatka masa. Slatku pavlaku čvrsto ulupajte i dodajte masi. Sipajte krem u staklene posude i stavite u frižider da se ohladi.

Za tamni mus potopite želatin u hladnu vodu. Čokoladu otopite na pari. Posebno na pari  umutite jaje i 2 kašike vode. Dodajte želatin, espreso i čokoladu, pa ohladite. Čvrsto ulupajte slatku pavlaku i dodajte je čokoladi. Mus sipajte preko svetlog dela. Ostavite da se stegne u frižideru.

Za beli mus potopite želatin u hladnu vodu. Čokoladu otopite na pari. Posebno na pari  umutite jaje i 2 kašike vode. Dodajte želatin, liker od pomorandže i čokoladu, pa sve sjedinite i ohladite. Ulupajte slatku pavlaku i dodajte želatinastoj masi. Sipajte beli mus preko ostala dva dela i ostavite u frižideru da se stegne. 


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.